DRAGAN CVETKOVIĆ - PR SPIRIDON

Beograd, Srbija, Sutjeska I - 1k

+381 60 637 3303

Email:dragan.ambalaza@gmail.com

Tijana Cvetkovic: +381 603322088

:Spiridon

:Spiridon

Kontaktirajte nas


  Aluminijumske tube

  obicajena statistika u svetu marketinga je da se najmanje jedna trecina izbora potrosaca zasniva na ambalazi. Tasko je precizirati sta aluminuijumsku ambalazu cini estetski privlacnijom od  stalih, ali cinjenica je da je aluminijum trend lepote za pakovanje.

   

  Tube proizvedene od aluminijuma nude optimalnu zaštitu nudeći nepropusnu metalnu barijeru za svetlost, UV zrake, vodenu paru, kiseonik i mikroorganizme. Kada se koristi u pakovanju osetljivih proizvoda kao što su lekovi, aluminijum je higijenski, netoksičan je i ne zagađuje. Aluminijska barijera takođe igra vitalnu ulogu u održavanju sadržaja svežim i štiti ih od spoljnih uticaja, što garantuje dug rok trajanja. Tube napravljene od aluminijuma su odlične za sve vrste tečnosti i paste. One štite proizvod, čine ga vrlo povoljnim za kreiranje marketinškog dizajna, jer su mogućnosti beskrajne za stavljanje vaše poruke na ambalazu.

   

  Popularnost aluminijuma na tržištu pakovanja je rezultat prirodne otpornosti ovog metala na koroziju. Aluminijum je jedan od najcistijih metala, koji se u izobilju nalazi širom sveta. Štaviše, on je isplativ i nudi nekoliko prednosti korisnicima. Naše tube su napravljene od 99,7% čistog aluminijuma.

   

  • *
  • ALU tube se prave od alumijuma čistoće 99,98%
  • *