DRAGAN CVETKOVIĆ - PR SPIRIDON

Beograd, Srbija, Sutjeska I - 1k

+381 60 637 3303

Email:dragan.ambalaza@gmail.com

Tijana Cvetkovic: +381 603322088

:Spiridon

:Spiridon

Kontaktirajte nas


  Raspršivači I Pumpice

  Prva stvar koja privlači mnoge potrošače je format pakovanja, posebno u kozmetičkoj industriji. To podrazumeva da ambalaža treba da izgleda dobro i luksuzno kao znak performansi proizvoda. Raspršivači koje se koriste kao rešenja za zatvaranje proizvoda moraju da zadovoljavaju određene standarde.

  Pre svega, treba da čuvaju proizvod na pravi način, sprečavaju njegovo curenje i da budu dovoljno jake kada se podvrgavaju normalnom rukovanju.

  Drugo, treba zaštititi proizvod od svih različitih spoljnih uticaja koji mogu uticati na kvalitet proizvoda. Ti spoljni uticaji uključuju svetlost, vlagu, kiseonik, biološku kontaminaciju kao i mehanička oštećenja.

  Ambalaža na kojoj se koriste rasprsivaci je kao rešenje za zaštitu i upotrebu proizvoda nudi više povoljnih stvari za potrošače. Imaju očiglednu prednost u odnosu na široke staklene tegle u pogledu higijene, jer nema direktnog kontakta između potrošača I upakovanog proizvoda prilikom upotrebe. Ovakva ambalaža je jednostavnija za upotrebu.

  Takođe vam omogućava da proizvod nanesete direktno na željeno mesto. Rasprsivaci omogućuju bolju zaštitu od svetlosti u neprozirnoj ambalaži i smanjuju mogućnost oksidacije proizvoda koji su osetljivi na svetlost i vazduh.

  • *
  • *
  • *